Termeni si conditii

 

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI CONDITII IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII.

Acesti Termeni si Conditii  de utilizare sunt aplicabili site-ului www.conectabil.ro. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii prezentati in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. SC CONECTABIL SRL isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime.  Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesti Termeni si Conditii  in totalitate. In cazul in care nu acceptatiTermenii si Conditiile  prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Generalitati
Scopul website-ului este de a informa, de a ajuta utilizatorii sa gaseasca cat mai usor, structurat si rapid informatiile necesare despre produsele, serviciile si solutiile oferite de SC CONECTABIL SRL clientilor.

Drepturi de autor
Continutul site-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea SC CONECTABIL SRL si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.
Continutul site-ului www.conectabil.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica, fara permisiunea anterioara scrisa a  SC CONECTABIL SRL.

Conditii, Garantii si Limitari 
CONECTABIL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciile, solutiile si produsele oferite. 
CONECTABIL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale. 
CONECTABIL isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe, in parte sau in totalitate, continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.
CONECTABIL
nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.
CONECTABIL isi rezerva dreptul de asuspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila.
CONECTABIL nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Informatii personale
Informatiile furnizate de utilizatori catre SC CONECTABIL
 SRL prin intermediu site-ului sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse - efectuarea comenzilor on-line sau depunere de Curriculum Vitae pentru cei interesati de o cariera in cadrul SC CONECTABIL SRL. In conformitate cu legile in vigoare, SC CONECTABIL SRL nu furnizeaza datele dumneavoastra personale unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate fara acordul dumneavoastra.
Prin accesarea serviciilor de comenzi on-line sau transmiterea CV-urilor catre departamentul Resurse Umane din cadrul CONECTABIL, site sunteti de acord cu faptul ca CONECTABIL are dreptul de a insera numele, prenumele, adresa de e-mail si telefonul si alte informatii furnizate de dumneavoastra, intr-o baza de date computerizata cu urmatoarele scopuri:

     -  pentru utilizarea acestor date de catre CONECTABIL in scopuri de vanzari si marketing;
     -  pentru activitati specifice departamentului Resurse Umane
     -  in scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor.

Limitarea raspunderii 
In nici un caz nu va fi SC CONECTABIL SRL facuta responsabila pentru orice dauna aparuta in mod indirect, accidental, special sau in consecinta incheierii acesturi acord. 

Monitorizare
 

SC CONECTABIL SRL are dreptul, dar nu si obligatia, de a monitoriza continutul SITE-ului, pentru a determina daca se respecta Termenii acestui acord si oricare alte regului de utilizare stabilite de SC CONECTABIL SRL si de asemenea pentru a verifica daca este respectata litera legii, sau pentru a raspunde cerintelor din partea organelor competente de stat.